Първо да благодаря на колегата nikolamilchev че ме уреди с такива лупи. И след няколко месеца разучаване вече е факт. Не е кои знае каква визия но съм доволен от резултата. Дано и навас ви хареса. Поздрави.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лупи на 33 - 2 серия
Collapse
X
-
Re: Лупи на 33 - 2 серия
Първоначално публикувано от moonkissПърво да благодаря на колегата nikolamilchev че ме уреди с такива лупи. И след няколко месеца разучаване вече е факт. Не е кои знае каква визия но съм доволен от резултата. Дано и навас ви хареса. Поздрави.Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX
-
Тука съм описал подробно всичко стъпка по стъпка
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=25080Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX
Comment
-
Re: re
Първоначално публикувано от nikolamilchevБраво колега, страхотно си я направил! Само кажи как ти осветява - доволен ли си?
Еи тука две снимки в гаража , на къси и дълги.
Още едно мерси за лупите.Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfaСупер.Я дай некви снимки как е с 145-6 седалките и как ги сложи.
10х50х1.5 . Достатъчно е широко да побере мерките на купето и тези на седалката. На купето са на ширина 38.8см а дължина 31.2 см. На седалките са ширина 37.см и дължина 29 см . Две железа от по 38см са достатъчни за седалка по дължина. сега ще ти драсна една схема.Alfa 33 VL-1.3 karb2 & Fiat Punto 1.7td ELX
Comment
Comment